رمان صوتی حرم دل نوشته فهیمه رحیمی
مشاهده نقد و بررسی این کتابرمان صوتی حرم دل رمانی عاشقانه و اجتماعی است که همانند سایر آثار زنده یاد فهمیمه رحیمی ، داستان آن در میان افراد معمولی در جامعه رخ میدهد.
نویسنده در رمان حرم دل ، در بستر روایت داستانی عاشقانه، مشکلات زندگی افراد درگیر در قصه را به تصویر میکشد
بیژن یکی از اعضای این خانواده فقیر است .او کارمند است و سرپرستی پدر مادر و عموی پیرش را بر عهده دارد .
بهرام برادر بزرگتر او ازدواج کرده ، دختری به نام فری دارد . فری احساس می کند که پدرش او را دوست ندارد و …
رمان صوتی حرم دل نوشته فهیمه رحیمی به مدت 12 ساعت فایل صوتی به دوستداران رمان های ایرانی تقدیم میگردد
فصل اول رمان صوتی حرم دل با این جملات شروع می شود
از اداره كه بيرون آمد خسته و بيحوصله براه افتاد و ضمن عبور از ميان مردمی كه تند و با شتاب می گذشتند به خود گفت:
من ميدانم ،من ميفهمم كه هر كس دردي در دل خودش دارد، كه نمي تواند آن را به ديگري بگويد.
درد می كشد رنج می برد، اما اين رنج و درد را تحمل می كند و گاه از فشار آن خورد گشته و از پا می افند، اما آنقدر خودخواه است كه نمی گذارد ديگران كمكش كنند.
گويی لذتی در آن نهفته است كه می ترسد ديگری را در آن سهيم كند و خود نيز هرگز نمی فهمد چرا حزن و اندوه را و آوای غم را به همه آوازهای شادی كه می توانست
بشنود ترجيح می دهد! و بدون آنكه بداند چه آسيب و صدمه ای بر روح و روان خود وارد می كندآن را جزيی از لطف زندگی ميداند.
اين آدمها شايد آدمهای خوش باوري هستند كه فشار منشاء و تاثير درد را نمی شناسند و در پی مداوايش نيستند.
مثل پدر، عمو، و مثل مادر كه دنيارا به دو شق قضا و قدر تقسيم كرده اند و جز اين هيچ انديشه ديگري را باور ندارند و همواره اصرار بر رفتار خطای خود دارند
زندگی و آثار فهیمه رحیمی ، دانیل استیل ایران
فهیمه رحیمی، رمان نویس معاصر در سال 1331 دیده به جهان گشود.
نخستین فعالیت ادبی جدی فهیمه رحیمی نوشتن قطعهای ادبی با عنوان دلم برای پروانه میسوزد در ۹ سالگی بود و اولین کتاب خود را با عنوان بازگشت به خوشبختی در سال ۱۳۶۹ منتشر کرد.
فهیمه رحیمی نویسنده صاحب سبک در خلق داستانهای عامه پسند در سالهای دهه شصت و هفتاد ایران بود که با انتشار رمان «بازگشت به خوشبختى» در سال 1368 به شهرت رسید.
مرحومه رحیمى را مىتوان به جرات صاحب سبک دانست چرا که اقبال بسیارى از رمانهایش، دیگران را واداشت از آثار او دنبالهروى کنند.
اتوبوس، عشق و خرافات، کوچه باغ یادها، برجى در مه، خلوت شبهاى تنهایى، روزهاى سرد برفى، خیال تو، عالیه، رز کبود، شیدایى، بانوى جنگل، حرم دل، آریانا، پنجره، بازگشت به خوشبختى، تاوان عشق، پاییز را فراموش کن، ماندانا، زخمخوردگان تقدیر، هنگامه، ابلیس کوچک، اشک ستاره و… از جمله آثار فهیمه رحیمى هستند.
بسیاری از منتقدان ایرانی نوشتههاى فهیمه رحیمى را با آثار «دانیل استیل» برابر مىدانند اما او دوست داشت خودش باشد و برابری با دیگران را هیچگاه مایه افتخار خود نمیدانست.
وی در یکی از آخرین گفتگوهای مطبوعاتی خود اظهار داشته بود عاشق نوشتن است و افزوده بود:
«هر وقت پرنده کلمه دور سرم پرواز کند، مىدانم باید دست به قلم بنشینم و وارد دنیاى تازهاى شوم.»
او تجربه کار در زمینه خبرنگاری ورزشی و ادبیات کودکان را درکارنامه خود داشت. وی با داشتن ۷ کتاب در میان ۴۷ کتاب پرفروش پس از انقلاب، رکورددار است.
وی ۲۳ عنوان رمان نوشته و منتشر کردهاست که بسیاری از آنها به چاپها بالا (بالای ۱۰) رسیدهاند. همچنین ۲۳ اثر برای کودکان نوشته که تا به حال برای چاپ آنها اقدامی نشده است.
فهیمه رحیمی در ۱۷ سالگی ازدواج کرد و حاصل آن، یک پسر و یک دختر است. او در خرداد سال 1392 در اثر بیماری سرطان درگذشت. روحش شاد و یادش گرامی