کتاب صوتی شمسپاره اثر الیف شافاک
مشخصات محصول
- زمان: 7 ساعت
- نویسنده: الیف شافاک
کتاب صوتی شمسپاره به قلم الیف شافاک، به عنوان مجموعه ای از ۶۵ مقاله یا یادداشت نیز به موضوعاتی مثل هویت زنان و جایگاه آنان در جامعه و خانواده، روابط میان زنان و مردان و آزادی های فردی، پرداخته است.
تهیه محصول
MP3-zip 94 مگابایت
قبل از خرید بخش هایی از کتاب را بشنوید
کتاب صوتی شمسپاره اثر الیف شافاک
مشاهده نقد و بررسی این کتابکتاب صوتی شمسپاره نوشته الیف شافاک نویسنده معاصر ترک با نام اصلی انگلیسی : Şemspare by Elif Shafak
کتاب صوتی شمسپاره به قلم الیف شافاک، به عنوان مجموعه ای از ۶۵ مقاله یا یادداشت به موضوعاتی مثل هویت زنان و جایگاه آنان در جامعه و خانواده، روابط میان زنان و مردان و آزادی های فردی، پرداخته است.
الیف شافاک
شافاک در میان سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ این مقالات را در یکی از ستون های روزنامه ی خبر ترک منتشر کرده است و سپس تصمیم به جمع آوری و چاپ آنها به عنوان کتابی مستقل، می گیرد.
او در این کتاب به زندگی شخصی خود و چالش های یک زن به عنوان نویسنده پرداخته است.
الیف شفق یا همان الیف شافاک، نویسنده ی اهل ترکیه، این مباحث را در کتاب هایش به خوبی مطرح و بررسی کرده است.
شافاک رمان نویس اهل ترکیه با ارائه ی ۹ رمان جوایز بزرگ ادبی مانند بیلیز، ایمپک دوبلین را از آن خود کرده است.
از دیگر آثار برجسته خانم شفق (شافاک) کتاب معروف ملت عشق است که این کتاب هم به فارسی ترجمه شده و کتاب صوتی آن در اختیار علاقمندان قرار گرفته است.
در مقاله ی زن :معمایی ناممکن؛ می خوانیم :
درست وقتی می خواهم بنشینم و درباره ی این موضوعات (خصلت های ناپسند زنانه) بنویسم و زن ها را مورد نقد قرار بدهم، ناگهان خبر یا نوشته ای می خوانم.
مثلا سبک ناخوشایند بعضی ستون نویسان روزنامه ها را که راجع به زنان می نویسند می بینم. متوجه لحن مردانه ای که در رسانه ها رسوخ کرده است می شوم، متوجه تحقیرها می شوم… نیشخند زدن هایی که تبدیل به عادت و جزوی از هویت افراد شده است.
گاهی به لحن یک پروفسور دقت می کنم. متاسفانه تحصیل کرده ها خودکامه تر هستند. در مملکتی که زن ها مورد آزار قرار می گیرند، آن ها را شهروند درجه دو محسوب می کنند، این پیش قضاوت ها و قالب های کلیشه ای و سخن ها بارها تکرار می شود.
بعد، موضوع قتل های ناموسی، خشونت در قبال زن ها، کتک خوردن از دست شوهر، پناهگاه های مخصوص بی خانمان ها، پایه ریزی سیاست براساس خرد مردسالارانه، حق کشی های آشکار، نابرابری و بی عدالتی پیش می آید.
با فکر کردن به این ها دلم نمی آید زن ها را مورد نقد قرار بدهم. احساس می کنم باز هم باید بنشینم و درباره ی فکر تحکمانه ی مردان بنویسم.