خانه / دانلود / محاسبات و طراحی سردخانه ،نمونه محاسبات پروژه اجرائی

محاسبات و طراحی سردخانه ،نمونه محاسبات پروژه اجرائی

محاسبات و طراحی سردخانه –محاسبات پروژه سردخانه برای 30 تن گوجه فرنگي و 15 تن كره منجمد در استفاده طولاني مدت

نمونه محاسبات پروژه سردخانه 35000 نفري برای شهر نيشابور

محاسبات و طراحی سردخانه برای نگهداری ۴ نوع محصول به مدت ٢ماه برای تعداد ۴٠٠٠٠٠ نفر به مساحت تقریبی ١۶٠×۵۶ متر مربع و دارای ٢٢سالن

در این محصول فایل های pdf  مربوط به محاسبات سه نوع سردخانه مواد غذائی قرار گرفته است:

1- محاسبات و طراحی سردخانه برای نگهداری ۴ نوع محصول به مدت ٢ماه برای تعداد ۴٠٠٠٠٠ نفر به مساحت تقریبی ١۶٠×۵۶ متر مربع و دارای ٢٢سالن:

١٢سالن بالای صفر برای ميوه که ۶ سالن برای پرتقال ، ۵سالن برای سيب، ١سالن برای اسفناج

دو سالن برای نگهداری گوشت مرغ

دو سالن برای نگهداری گوشت گاو

یک سالن برای پيش سرد کن گوشت گاو

یک  سالن برای تونل انجماد

یک  سالن برای پيش سرد کن ميوه و جدا سازی آن

یک  سالن برای بسته بندی

یک سالن برای باسکول کردن یک  سالن برای حمام و رخت کن در نظر گرفته شده است

2- نمونه محاسبات پروژه سردخانه برای 30 تن گوجه فرنگي و 15تن كره منجمد در استفاده طولاني مدت

3- محاسبات و طراحی سردخانه 35000 نفري برای شهر نيشابور

محاسبات و طراحی سردخانه ای بامشخصات زیر:

قرار است سردخانه ای در شهر نيشابور براي تامين 35000 نفر ساخته شود.

در اين سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تيرماه تا آخر شهريورماه براي مصرف 2روز اهالي، كشـتار شـده و وارد سردخانه مي شود و پس از 24 ساعت نگهداري در اتاق پيش سرد كن، مصرف روز بعد به بازار عرضه مـيگـردد و بقيه گوشتها به اتاق انجماد سريع روانه ميشود.

گوشت هاي منجمد شده تا اول دي ماه نگهـداري و از اول دي مـاه تـا آخر اسفند به ترتيب و بطور مساوي هر روز به بازار عرضه مي شود. (فرض بر آن است كه در اين سه ماه كشتار وجـود ندارد)

– سيب و هلو براي مصرف يك ماه جمعيت در اواخر مرداد وارد سردخانه شده و تا اوايل مهرماه نگهداري مـيشـود و از اول مهرماه تا آخر همان ماه بطور مساوي و روزانه به بازار فرستاده ميشود.

– پرتقال در زمستان براي مصرف يك ماه جمعيت، وارد سرد خانه شده و تا آخر مرداد نگهداري مي شود.

– سيب در آخر آذر ماه براي مصرف يك ماه اهالي وارد سردخانه شده و تا اول فروردين نگهداري و از اول فـروردين تـا آخر همان ماه بطور مساوي به بازار فرستاده ميشود.

– خيار و سبزيجات براي مصرف 15روز نگهداري و هنگام لزوم به بازار عرضه ميشود (هميشه)

محاسبات و طراحی سردخانه ،نمونه محاسبات پروژه اجرائی

فرضيات و نكات مهم در انجام محاسبات پروژه سردخانه :

ارتفاع سقف را ۵٫۴ متر در نظر گرفته ايم. اما به علت ايجاد فضاي لازم براي گردش هوا در بـالاي قفسـه ها ويـا باكس پالتها 1متر فضاي خالي در نظر گرفته شده است.

پس ارتفاع مفيد اتاقها 4 متر خواهد بود.

ارتفاع قفسه چيني اتاق انجماد سريع و پيش سردكن را 2 متر در نظر گرفته ايم. چرا كه اواپراتورها در اين اتاقها در سقف كار گذاشته ميشوند.

براي اتاق هاي ميوه فاصله بين پالت هاي چهارتايي 50 سانتيمتر، براي اتاق نگهـداري انـواع گوشـت فاصـله بـين قفسه ها 5 سانتيمتر در نظر گرفته شده است.

سه كار گر به مدت 3ساعت در شبانه روز در سردخانه براي هر اتاق كار ميكنند.

يك ليفتراك به مدت معين گفته شده در هر بخش در هر اتاق و راهروها، با بار حرارتي 4.17KW در نظر گرفته شده است

عايق بكار رفته در سردخانه پلي اورتان ميباشد.

محاسبات و طراحی سردخانه ،نمونه محاسبات پروژه اجرائی

فایل محصول با فرمت zip  شامل فایل های زیر است:

فایل Word سردخانه محاسبات سردخانه (کره و گوجه فرنگی )

فایل Word محاسبات سردخانه در شهر لنگرود

فایل pdf محاسبات سردخانه (کره و گوجه فرنگی )

فایل pdf محاسبات سردخانه در شهر لنگرود

فایل pdf محاسبات سردخانه شهر تبریز

فایل PDF محاسبات سردخانه شهر نیشابور

اصول کار سردخانه به زبان ساده ؛ عملکرد سردخانه

حتما ببینید

روش عملی ساخت کتاب صوتی ،روش تولید کتاب صوتی، ویرایش کتاب صوتی

روش عملی تولید کتاب صوتی

روش ساخت کتاب صوتی  Audiobook این روزها روش های مطالعه با پیشرفت تکنولوژی وافزایش مشغله …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *