دانلود کتاب صوتی شاهنامه – شاهنامه خوانی با صدای حماسی استاد میرجلال الدین کزازی
مشاهده نقد و بررسی این کتابدانلود کتاب صوتی شاهنامه – شاهنامه خوانی با صدای حماسی و زیبای استاد میرجلال الدین کزازی
هنگامی که زبان دانش و ادبیات در ایران زبان عربی بود، فردوسی با سرودن شاهنامه با ویژگیهای هدفمندی که داشت زبان پارسی را زنده و پایدار کرد.
شاهنامه، حافظ راستین سنتهای ملی و شناسنامه قوم ایرانی است.
شاید بیوجود این اثر بزرگ، بسیاری از عناصر مثبت فرهنگ آبا و اجدادی ما در طوفان حوادث تاریخی نابود میشد و اثری از آنها به جای نمیماند.
فردوسی ؛ سخن سرا و نگهدارنده زبان پارسی ایران زمین
شاهنامه اثر حکیم ابوالقاسم فردوسی توسی دربرگیرنده حدود ۶۰٬۰۰۰ بیت و یکی از بزرگترین و برجستهترین سرودههای حماسهای جهان است که سرایش و ویرایش آن دستآورد سی سال رنج و تلاش خستگیناپذیر این سخنسرای بزرگ ایرانی است.
در برخی روایتهای مردمی شمار بیتهای شاهنامه چهلهزار یاد شده است، در حالی که به گواهی بیتی از متن شاهنامه و همینطور منابع دیگری مانند بنداری، ریاحی و علوی توسی شاهنامه ۶۰٬۰۰۰ بیت دارد.
با وجود این سخن، یکی از کهنترین دستنویسهای کامل شاهنامه، شاهنامه بریتانیا (۶۷۵ هجری) ۴۹٬۶۱۸ بیت دارد.
شاهنامه بزرگترین کتاب به زبان پارسی است که در همه جای جهان مورد توجه قرار گرفته و به بسیاری از زبانهای زندهٔ جهان برگردان شدهاست.
نخستین بار در سال ۶۰۱ خورشیدی، بُنداری اصفهانی شاهنامه را به زبان عربی برگرداند و پس از آن برگردانهای دیگری از این اثر، ازجمله برگردانِ ژول مُل به فرانسوی، انجام گرفت.
نام استاد میرجلال الدین کزازی با شاهنامه فردوسی اجین شده است. این استاد دانشگاه تمام عمر خود را صرف تحقیق و معرفی و زنده نگهداشتن شاهنامه کرده است. بی شک کتاب صوتی شاهنامه – شاهنامه خوانی با صدای حماسی استاد میرجلال الدین کزازی ، از درست ترین خوانش های موجود در ایران است.
زیستنامه میرجلال الدین کزازی
میرجلال الدین کزازی در دی ماه ۱۳۲۷ در کرمانشاه در خانواده ای فرهیخته و فرهنگی که بنیادگذار آموزش نوین در این سامان است، چشم به جهان گشود.
خوگیری به مطالعه و دلبستگی پُرشور به ایران و فرهنگ گرانسنگ و جهانی آن را از پدر که مردی آزادمنش و فراخ اندیش و مردم دوست بود به یادگار ستاند.
دوره دبستان را در مدرسه آلیانس کرمانشاه گذرانید و از سالیان دانش آموزی با زبان و ادب فرانسوی آشنایی گرفت.
سپس دوره دبیرستان را در مدرسه رازی به فرجام آورد و آنگاه برای ادامه تحصیل در رشته زبان و ادب پارسی که در چشم او رشته و دانشی است گرامی و سپند، به تهران رفت و در دانشکده ادبیات فارسی و علوم انسانی دانشگاه تهران دوره های گوناگون آموزشی را سپری کرد و به سال ۱۳۷۰ به اخذ درجه دکتری در این رشته نائل آمد.
او از سالیان نوجوانی نوشتن و سرودن را آغاز کرده است و در آن سالیان با هفته نامه های کرمانشاه، همکاری داشته و آثار خود را در آنها به چاپ می رسانیده است.
او اینک عضو هیأت علمی در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی وابسته به دانشگاه علامه طباطبایی است.
او افزون بر زبان فرانسوی که از سالیان خُردی با آن آشنایی یافته است، با زبانهای اسپانیایی، آلمانی و انگلیسی نیز آشناست و تاکنون دهها کتاب و نزدیک به دویست مقاله نوشته است و در همایش ها و بزمهای علمی و فرهنگی بسیار در ایران و کشورهای دیگر سخنرانی کرده است.
چندی را نیز در اسپانیا به تدریس ایرانشناسی و زبان فارسی اشتغال داشته است.
او گهگاه شعر نیز می سراید و نام هنری اش در شاعری “زروان” است.
ترجمه او از “انه اید” اثر “ویرژیل” برنده جایزه بهترین کتاب سال شده است و تألیف او “نامه باستان” نیز که در نُه جلد به چاپ رسیده است، حائز رتبه نخستین پژوهشهای بنیادی در جشنواره بین المللی خوارزمی.
شاهنامه خوانی با صدای حماسی استاد میرجلال الدین کزازی به مدت 156 ساعت و 275 فایل صوتی و به حجم کل 2GB را میتواند در ادامه دانلود کنید
با توجه به حجم بالای فایل های دانلود کتاب صوتی شاهنامه با صدای استاد کزازی (2 گیگابایت ) برای انتخاب آسانتر همراهان عزیز ، فایل های صوتی به 5 قسمت تقسیم شده است و هر قسمت را جداگانه می توان خریداری و دریافت کرد.
فایل نخست هر قسمت را بشنوید:
فایل نخست از قسمت اول شاهنامه :
فایل نخست از قسمت دوم شاهنامه :
فایل نخست از قسمت سوم شاهنامه :
فایل نخست از قسمت چهارم شاهنامه :
فایل نخست از قسمت پنجم شاهنامه :
ممکن است محصولات زیر را هم دوست داشته باشید: |
دانلود کتاب صوتی شاهنامه با صدای زیبای استاد قائم مقامی
دانلود کتاب صوتی شاهنامه با صدای استاد قادرپناه
دانلود کتاب صوتی شاهنامه با صدای استاد زاگرس